Ολυμπιακός : Τι είπε ο Σεμέδο στην O Jogo για την Λίβερπουλ

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον τη Λίβερπουλ.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει κάνει άλματα προόδου από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό, με τον θηριώδη σέντερ μπακ να έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τους Πειραιώτες και μέσω των Ερυθρόλευκων να έχει κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έχουν κάνει περιζήτητο, με τους συμπατριώτες του, αλλά και τους Βρετανούς, να γράφουν ότι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι και η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ιβηρας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην O Jogo αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φημολογούμενο ενδιαφέρον τη Λίβερπουλ. «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Το έχω ακούσει και ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ όμορφο για βλέπεις το όνομά σου να συνδέεται με μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον», τόνισε ο Σεμέδο.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πορτογάλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ μέχρι στιγμής φέτος έχει κάνει 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League.

Πέρσι, αγωνίστηκε συνολικά σε 45 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 5 γκολ σε 3.883 λεπτά συμμετοχής. Ο 26χρονος είναι αναμφίβολα ο ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να τον επιβραβεύει με νέο συμβόλαιο και να τον «δένει» μέχρι το 2024.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από