ΠΑΟΚ : Αρέσει ο Ουάρντα στον Γκαρσία, ανοιχτή η επιστροφή του

Ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει πολύ καλή άποψη για εκείνον ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος. Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Όλαφ Ρέμπε έχουν ρίξει το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι στη μεσοεπιθετική γραμμή για αυτό και ο Δικέφαλος του βορρά έχει δώσει μεγαλύτερο βάση σε εξτρέμ και επιθετικούς.

Η πρώτη κίνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου από τον δανεισμό στην Τβέντε, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει ακόμη έναν μεσοεπιθετικό και έχει βάλει στο μάτι ακόμη έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος φυσικά για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στον Βόλο. ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αρέσει αρκετά στον Ουρουγουανό τεχνικό και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο Γκαρσία λοιπόν έχει στη λίστα του όσον αφορά τον εξτρέμ τον Ουάρντα, ενώ το μόνο θέμα είναι πως θα γίνει η μετακίνηση του στην Τούμπα. Δεδομένα, ο Ουάρντα θα επιθυμούσε την επιστροφή του, ενώ και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πιστεύει πως μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος, παρά τον χαρακτήρα του. Στην παρούσα φάση ο Αιγύπτιος είναι στη λίστα του Δικεφάλου του βορρά, όμως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να επιστρέψει, διότι ο Γκαρσία και ο Ρέμπε κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από