Παράνοια Λαμκέλ Ζε : Πήγε στην προπόνηση της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ και έφαγε πόρτα! (pics)

Απίστευτες εικόνες με τον Λαμκέλ Ζε, καθώς ο Καμερουνέζος εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ, με τους ανθρώπους της ασφάλειας να μην του επιτρέπουν την είσοδο στον χώρο! Άστραψε και βρόντηξε ο 24χρονος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Όλο και πιο «καυτή» γίνεται η υπόθεση του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» όπου φαίνεται να έχει αποκλειστικά το μυαλό του αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, σάλος προκλήθηκε στα Μέσα του Βελγίου σήμερα, καθώς ο Λαμκέλ Ζε εμφανίστηκε στην προπόνηση της Άντβερπ με φανέλα της Άντερλεχτ! Ο 24χρονος έφτασε μέχρι και να πιαστεί στα χέρια με τους άνδρες της ασφάλειας η οποία δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και δήλωσε για ακόμη μια φορά πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να φύγω για την Ελλάδα, είναι απλό. Έχω συμφωνήσει και κανείς δεν θα παίξει με την καριέρα μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από