ΑΕΚ : Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Οι εκλεκτοί του Μανόλο Χιμένεθ για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Δέλλα.

Το βλέμμα της στραμμένο στον Παναιτωλικό έχει η ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (6/1) αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ γνωστοποίησε την αποστολή για το αυριανό ματς, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι κανονικά διαθέσιμος, ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο τιμωρημένος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Γεβγέν Σάκχοφ.

Εκτός παραμένουν οι Σιμάνκι-Παουλίνιο, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δε θα δώσει το παρών στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς είναι τιμωρημένος. Για λόγους τακτικής, ο κόουτς της ΑΕΚ δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Νασίμ Χνιντ και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από