ΑΕΚ : Στην Αθήνα ο ατζέντης του Λόπες

Ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου μπακ βρέθηκε στην Αθήνα και είναι πιθανό να συζήτησε με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Έλντερ Λόπες είναι μία από τις πιο πετυχημένες καλοκαιρινές μεταγραφές στην ΑΕΚ, έχοντας προσαρμοστεί άμεσα στην Ένωση και δίνοντας πολύτιμες λύσεις, σε όλη την αριστερή πτέρυγα. Καθώς μπορεί η φυσική του θέση να είναι αυτή του αριστερού μπακ, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ αρέσκεται να χρησιμοποιεί τον Πορτογάλο άσο και σε ρόλο πιο προωθημένο. Κάτι, που ενδεχομένως δούμε να συμβαίνει ακόμα πιο συχνά τώρα, που στο ρόστερ υπάρχει και ο Νίκλας Χουλτ. Με τον οποίο ο Λόπες είναι πιθανό να συνυπάρξει στην ενδεκάδα σε αρκετά ματς.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με την ΑΕΚ ο Πορτογάλος άσος έχει ισχύ μέχρι το 2019. Εκπνέει δηλαδή ταυτόχρονα με εκείνο του Σιμόες, με τον οποίο η Ένωση έχει ήδη κάνει έναν γύρο επαφών για την ανανέωσή του. Μιας και το πάθημα με τον Γιόχανσον έγινε μάθημα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται πέραν του Σιμόες, κουβέντα για πρόωρη ανανέωση να γίνει και με την πλευρά του Λόπες.

Οι πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν πως ο ατζέντης του Πορτογάλου μπακ-χαφ, Ουλίσες Σάντος, βρέθηκε στη χώρα μας τα προηγούμενα 24ωρα, αποχωρώντας από την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης! Αυτό βεβαίως μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Ωστόσο αφήνει σίγουρα ανοικτό το ενδεχόμενο, να υπήρξε μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να γίνει μια πρώτη συζήτηση για τον Λόπες. Που δείχνει να είναι καλά στην Ένωση, να έχει δεθεί με την ομάδα και να έχει ενταχθεί απόλυτα στο κλίμα. Την ίδια στιγμή, που και οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την παρουσία του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η παρουσία του Σάντος στην Αθήνα λοιπόν ίσως να έφερε στο προσκήνιο και την περίπτωση του Λόπες, όσον αφορά στο θέμα των ανανεώσεων για την ΑΕΚ, που είναι αρκετές. Μιας και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που «καίνε» ενόψει καλοκαιριού, με βασικότερες αυτές των Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλου. Που έχουν πάντως αρκετές διαφορές μεταξύ τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από