Σάσα : «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Άρη εξέφρασε ο Λούκα Σάσα.

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε με δηλώσεις του αναφορικά με το μέλλον του ο Λούκα Σάσα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε για τα πλάνα που έχειν δηλώνοντας πως στόχος του είναι να παραμείνει στους «κίτρινους» και να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το ματς με τον Βόλο: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Το αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι, έχουν καλούς παίκτες, παίζουν δυνατά όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την κατάσταση μετά την ήττα στη Λαμία: «Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ήδη το έχουμε ξεχάσει, φυσικά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, αλλά ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στο Βόλο».

Για το μεγάλο ρόστερ: «Είναι η στιγμή για να μιλήσει το μεγάλο ρόστερ. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, είναι περίπλοκο, αλλάείναι περίπλοκο, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα ματς».

Για τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή: «Είναι καλός ο ανταγωνισμός για την ομάδα, όχι μόνο στη μεσαία γραμμή αλλά σε όλες τις θέσεις, γι΄αυτό πρέπει σε κάθε προπόνηση και αγώνα να είμαστε στην καλύτερη φόρμα. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να βοηθάω τον Άρη για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το συμβόλαιό του: «Θέλω να μείνω, το έχω δείξει στον πρόεδρο και το ξέρουν όλοι. Και ο πρόεδρος θέλει επίσης να μείνω για πολλά χρόνια, οπότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει αλλά από τη στιγμή που το θέλουμε όλοι ο δρόμος είναι πιο ξεκάθαρος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από