Τι (δεν) λέει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για τα επεισόδια στα Γιάννενα

Το10.gr επικοινώνησε με τις αστυνομικές Αρχές στα Γιάννενα, ρωτώντας για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ. «Αν υπάρξει ανακοίνωση θα ενημερωθείτε» ήταν το επίσημο σχόλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Τα όσα έγιναν στα Γιάννενα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ, προκάλεσαν πολύ μεγάλη συζήτηση αλλά και έντονες αντιδράσεις. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικές οι έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων της ομάδας των Ιωαννίνων  για τα επεισόδια που προκλήθηκαν αλλά και για το «ντου» που έκαναν οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μπήκαν στις εξέδρες χωρίς να έχουν εισιτήρια.

Τα όσα προαναφέραμε έχουν καταγραφεί σε βίντεο και τα έχει παρακολουθήσει όλη η χώρα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία για τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες. Τα βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο δείχνουν ξεκάθαρα (δεν μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση) τα όσα έγιναν από τους οπαδούς του δικέφαλου που είχαν πάει στο γήπεδο, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κλήθηκε σε απολογία.

«Αν υπάρξει ανακοίνωση θα ενημερωθείτε»

Το10.gr επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα για τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες. Για τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα με το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στις εξέδρες. Για την είσοδο περίπου 1.500 ατόμων χωρίς εισιτήριο αλλά και για τα επεισόδια στο τέλος του αγώνα.

Υπάρχουν άλλωστε τα βίντεο που έχουν καταγράψει τα όσα έχουν γίνει. Υπήρξε επίσης ερώτημα για σχολιασμό της ανακοίνωσης που έβγαλε η διοίκηση του ΠΑΣ για τα όσα συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα. Από πλευράς Αστυνομίας λοιπόν υπήρξε το ακόλουθο επίσημο σχόλιο, μέσω του Γραφείου Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. «Αν υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την αστυνομία, θα ενημερωθείτε αμέσως». Αυτή ήταν η επίσημη θέση των αστυνομικών αρχών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο παραπέμποντας στην τοποθέτηση του Γραφείου Τύπου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι από τη στιγμή που δεν έχει κληθεί σε απολογία ο δικέφαλος του Βορρά, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκθεση της αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα. Η αστυνομία έχει καταθέσει την έκθεση της, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και το θέμα βέβαια είναι τι αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές στην συγκεκριμένη έκθεση. Αν δηλαδή το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κληθεί σε απολογία, οφείλεται στα όσα αναφέρει στην έκθεση της η αστυνομία.

Επειδή λοιπόν τα όσα έχουν γίνει στους Ζωσιμάδες δεν βασίζονται απλά σε πληροφορίες αλλά υπάρχουν βίντεο που παρουσιάζουν τα γεγονότα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δει το φως της δημοσιότητας και η συγκεκριμένη έκθεση. Από τις αστυνομικές αρχές της πόλης δεν υπήρξε κάποια άλλη τοποθέτηση για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή και απλά υπήρξε η θέση που προαναφέραμε.

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από