Άρης-ΑΕΚ : Ο Μπέμπεκ πήγε να διορθώσει το ένα λάθος με άλλο

Ο ανεκδιήγητος Κροάτης ρέφερι έχασε την αλλαγή της ΑΕΚ και μετά θα έδινε στον Άρη το δικαίωμα ένστασης.

Ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου θα μπορούσε να προκαλέσει ο διαιτητής Μπέμπεκ, ο οποίος σφύριξε στο παιχνίδι Άρης – ΑΕΚ. Στο 75′ ο Χιμένεθ ήθελε να προβεί σε διπλή αλλαγή, αλλά ο Μπέμπεκ δεν το αντιλήφθηκε και επέτρεψε μόνο τη μία. Έτσι ο Σάκχοφ πέρασε στο γήπεδο, ενώ ο Ολιβέιρα έμεινε στον πάγκο.

Ο Χιμένεθ, ο Βασίλης Δημητριάδης και άλλοι άνθρωποι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα στον Κροάτη ρέφερι. Ο Μπέμπεκ αναγνώρισε το λάθος του και επιχείρησε να το διορθώσει με ένα άλλο: πρότεινε να επιτρέψει στην ΑΕΚ να κάνει κανονικά την αλλαγή της σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όμως, αυτό θα ήταν αντικανονικό. Οι πέντε αλλαγές πρέπει να γίνουν σε τρεις διακοπές. Αλλιώς, εάν έχει περισσέψει αλλαγή ή αλλαγές, δεν επιτρέπονται. Εάν ο Μπεμπέκ το άφηνε να συμβεί, θα δημιουργούσε ένα επικίνδυνο προηγούμενο.

Ο τέταρτος διαιτητής, Θανάσης Τζήλος αντέδρασε και ενημέρωσε τον συνάδερφο του για τις επιπτώσεις. Μία από τις συνέπειες θα ήταν το δικαίωμα που θα είχε ο Άρης να καταθέσει ένσταση για αντικανονικότητα και το ματς να… μείνει μετέωρο.

Εν τέλει, ο Μπέμπεκ δεν άφησε την αλλαγή και οι άνθρωποι της Ένωσης συνέχισαν να διαμαρτύρονται στον Κροάτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από