«Σφήνα του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Ρέις»

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε φέρεται να εξετάζεται στην Τούμπα για την αντικατάσταση του Γιαννούλη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ματέους Ρέις απασχόλησε τον ελληνικό Τύπο ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Εν τέλει, ο πρωταθλητής Ελλάδας απέκτησε τον Ρέαμπτσιουκ για να καλύψει το κενό του Βινάγκρε και ο Ρέις έχει ξεμείνει στη Ρίο Άβε, η οποία διαπραγματεύεται επί 1,5 μήνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει πως ένας νέος ενδιαφερόμενος από την Ελλάδα εμφανίστηκε για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ: ο ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την παραχώρηση του Γιαννούλη στη Νόριτς και διερευνά τι ισχύει με τον Ματέους Ρέις. Ο Δικέφαλος φέρεται να έχει ενημερωθεί ότι ο Ρέις έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ. Όμως, τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο επειδή η Σπόρτινγκ αδυνατεί να συμφωνήσει με τη Ρίο Άβε.

Άρα, θεωρητικά ο ΠΑΟΚ έχει το περιθώριο να αναμειχθεί στην υπόθεση και να φέρει τον Ρέις στην Τούμπα. Πάντως, στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ο αντικαταστάτης του Γιαννούλης έχει «κλειδώσει» στο πρόσωπο του Φράνκο Φεράρι από τον ΝΠΣ Βόλο και η συμφωνία θα κλείσει εντός των ημερών.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από