ΠΑΟΚ : Φαβορί ο Φεράρι για αντι-Γιαννούλης

Ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου είναι στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη που συμφώνησε με τη Νόριτς.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα πριν μερικές μέρες με τη Νόριτς για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ αν τα «καναρίνια» ανέβουν από την Championship στην Premier League, τότε το καλοκαίρι θα τον αγοράσουν από τον Δικέφαλο του βορρά.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα, ο Όλαφ Ρέμπε βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Έλληνα μπακ.

Η περίπτωση λοιπόν που φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας και που εγκρίνει και ο Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτή του Φράνκο Φεράρι. Ο Αργεντινός μπακ του Βόλου έχει κερδίσει πόντους για το αριστερό άκρο της άμυνας του «δικεφάλου του βορρά», θέση που θα μοιραστεί με τον Άντριαν Περέιρα.

Παράλληλα, είναι μια προσιτή οικονομικά λύση για τον ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων, ενώ είναι και ένας παίκτης που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα κάτι που αρέσει και στον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από