Τι λέει ο Κλάτενμπεργκ για την κίτρινη που έγινε κόκκινη υπέρ του ΠΑΟΚ και το πέναλτι της ΑΕΚ (Vid)

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ ανέλυσε τις διαιτητικές αποφάσεις της 17ης αγωνιστικής - Τι είπε για την κόκκινη στον Βάτερμαν, το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και το πέναλτι που έκανε ο Χουτεσιώτης στον Ελ Αραμπί.

Στην ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων της 17ης αγωνιστικής της Superleague προχώρησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ μεταξύ άλλων σχολίασε την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Τάσος Παπαπέτρου στον Βάτερμαν στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, μετά από προτροπή του VAR και εξέταση του βίντεο, αλλά και το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Επίσης, σχολίασε το πέναλτι που έκανε ο Χουτεσιώτης στον Ελ Αραμπί, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο παιχνίδι του Γεντί Κουλέ, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι σωστά ο κίπερ του ΟΦΗ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού «δεν υπάρχουν αμυνόμενοι οι οποίοι να είχαν τη δυνατότητα να σταματήσουν τον επιτιθέμενο στην περίπτωση που δεν υπήρχε η ανατροπή από τον τερματοφύλακα».

Αναλύοντας τη φάση του πέναλτι στο ΑΕΚ-Ατρόμητος, ανέφερε ότι «Η ΚΕΔ στηρίζει την απόφαση της διαιτητικής ομάδας, καθώς η μπάλα είναι εντός παιχνιδιού όταν ο τερματοφύλακας την κρατά στα χέρια του και συνεπώς το ξεκάθαρο σπρώξιμο του αμυνόμενου στο στήθος του επιτιθέμενου πρέπει να τιμωρηθεί με πέναλτι».

Τέλος, για το πέναλτι που έκανε ο Χουτεσιώτης στον Ελ Αραμπί, ανέφερε: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με τη διαιτητική ομάδα ότι πρόκειται για ξεκάθαρο πέναλτι. Ο τερματοφύλακας δεν κάνει επαφή με την μπάλα και διεκδικώντας τη με ριψοκίνδυνο τρόπο βρίσκει τον αντίπαλό του με τα πόδια, ο οποίος είχε καταφέρει να παίξει την μπάλα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από