Σιμάνσκι : Ο 15ος σκόρερ της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο χθεσινό (20/1) 2-0 επί του Απόλλωνα και έγινε ο 15ος παίκτης της ΑΕΚ που «βλέπει δίχτυα» στη διάρκεια της σεζόν.

Η επιθετική πολυφωνία είναι βασικό στοιχείο της ΑΕΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Στο χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης, ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη νίκη με 2-0, μπάινοντας στη λίστα των φετινών σκόρερ της ομάδας.

Με το γκολ του αυτό, ο Πολωνός μέσος έγινε ο 15ος ποδοσφαιριστής της Ένωσης που βρίσκει δίχτυα τη φετινή σεζόν, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην περσινή επίδοση ρεκόρ, των 18 διαφορετικών παικτών που σκόραραν τουλάχιστον μία φορά.

Πρώτος σκόρερ είναι ο Ανσαριφάρντ με εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ακολουθούν οι Λιβάγια, Ολιβέιρα με 5, ενώ 4 έχει ο Λιβάι Γκαρσία, από τρία οι Τάνκοβιτς, Σιμόες και από δύο οι Μάνταλος, Γαλανόπουλος. Μία φορά έχουν σκοράρει οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Βασιλαντωνόπουλος και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που αποτελεί παρελθόν.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από