«Η Μπολόνια επιμένει για Σφιντέρσκι»

Η Μπολόνια επανήλθε για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως ακόμη δεν τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Πολωνού επιθετικού.

Τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μπολόνια φαίνεται πως επέστρεψε για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί η ιταλική ομάδα επανήλθε με πρόταση δανεισμού του Πολωνού στράικερ μέχρι το τέλος της σεζόν, με την διαπραγμάτευση να «κολλάει» στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη «Corriere di Bologna», η Μπολόνια τις τελευταίες ώρες έχει επιστρέψει στις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα οι Ιταλοί τονίζουν πως: «Υπάρχει δυσκολία στη φόρμουλα, αφού ο ελληνικός σύλλογος δεν είναι πλέον ικανοποιημένος με μία συμφωνία που συνδέεται με την απόδοση του παίκτη (είχε γίνει λόγος για 7 γκολ), αλλά θα ήθελε την υποχρέωση τήρηση σχετικής ρήτρας σε περίπτωση σωτηρίας της Μπολόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή «σκαλώνει» στη ρήτρα αγοράς, αφού τόσο ο παίκτης αλλά και οι ομάδες τα έχουν βρει για τον δανεισμό. Το θέμα είναι η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους εφτά εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει να μπει ο ΠΑΟΚ, εφόσον οι «ροσομπλού» αποφύγουν τον υποβιβασμό από την Serie A. Η Μπολόνια δεδομένα θέλει τον Σφιντέρσκι αλλά όσο δεν κάνει πίσω ο Δικέφαλος του βορρά στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ τότε θα κοιτάζει άλλες λύσεις η ιταλική ομάδα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, με εναν από τους παίκτες που έχει ως εναλλακτική να είναι ο Ρότζερ Μαρτίνεζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από