Ιωαννίδης : «Μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια»

O Νίκος Ιωαννίδης μίλησε για την ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και τόνισε ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Ο Νίκος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Ακόμα, ο Έλληνας στράικερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας υποστήριξε πως είναι απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και πήρε μόνο τον βαθμό, ενώ ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Βασίλη Βιτλή που τραυματίστηκε σοβαρά.

Aναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova ο Νίκος Ιωαννίδης:

Για τον Βασίλη Βιτλή: «Καλή ανάρρωση στον Βασίλη, είχα και γω έναν τραυματισμό, όχι τόσο σοβαρό, όμως θεωρώ πως θα επιστρέψει πιο δυνατός. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, όλοι τρέξαμε από πάνω του, ο συμπαίκτης μου φώναζε πως έσπασε το πόδι του, δεν ήταν κάτι φρικιαστικό αλλά είναι σίγουρα δύσκολο».

Για το πέναλτι: «Είχε γραφτεί στα αποδυτήρια στο χαρτί πως σε περίπτωση που κερδίσουμε πέναλτι θα το χτυπήσει ο Τσαμπούρης, εγώ δεν το είδα, είμαι φορ και θέλω να βάζω γκολ, είχα αυτοπεποίθηση, απογοητεύτηκα που δεν το εκτέλεσα, αλλά από τη στιγμή που μπήκε το γκολ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τέλος ήμουν σίγουρος πως θα έδινε το πέναλτι ο διαιτητής».

Για το σύστημα που ακολούθησε η ομάδα: «Ο Άμπι είναι καλός παίκτης και μας βοήθησε, παίξαμε με ένα σύστημα που μας βολεύει, θετικό που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη, είχαμε καλή εικόνα, πήραμε πολύτιμο βαθμό, θα μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη και φεύγουμε απογοητευμένοι».

Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις: «Η ομάδα έχει δείξει πως της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, απέναντι σε όλες τις ομάδες έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τις κοιτάξουμε στα μάτια. Αν κερδίζαμε τη Λαμία θα κάναμε ρεκόρ, μας βγαίνουν τα ματς, είμαστε καλοί και στην έδρα μας, όπως με το Βόλο, αν εξαιρέσουμε δύο ματς, είμαστε ευχαριστημένοι. Στην αρχή μιλούσαμε για σωτηρία, αλλά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Για τον Καγκάβα: «Κάναμε προπονήσεις παρέα στη Ντόρτμουντ, είναι πολύ καλός παίκτης, εύχομαι τα καλύτερα στον Καγκάβα και στον ΠΑΟΚ και ό,τι χρειαστεί θα είμαι δίπλα του. Δεν πήρα τη φανέλα του, δεν είχαμε κανονίσει κάτι τέτοιο από πριν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από