Ολυμπιακός : Τι είπε ο Κώστας Φορτούνης για τον Ροναλντίνιο (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είπε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν ένα από τα είδωλά του και προσπάθησε να αντιγράψει κινήσεις του Λατινοαμερικάνου.

Στο μεγαλείο του Ροναλντίνιο υποκλίθηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν ένα από τα είδωλά του και προσπάθησε να… αντιγράψει κινήσεις του Λατινοαμερικάνου. «Μου άρεσαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Παρακολουθούσα το πως παίζουν για να πάρω κάποιες κινήσεις από αυτούς. Ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσα ήταν ο Ροναλντίνιο. Έκανα μετά σκληρή προπόνηση για να καταφέρω έστω ορισμένα από αυτά που έκανε», ανέφερε μιλώντας στο Olympiacos TV.

Για τον στόχο της Ευρώπης, δήλωσε: «Φέτος θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ροναλντίνιο ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Κερετάνο και Φλουμινένσε. Το 2018 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, έχοντας παίξει σε 543 παιχνίδια, με απολογισμό 197 γκολ και 162 ασίστ. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με την οποία έκανε «μαγικές» εμφανίσεις, έπαιξε 207 παιχνίδια, έχοντας 94 γκολ και 71 ασίστ, ενώ με την Μίλαν είχε 95 ματς, με 26 γκολ και 29 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από