Δουβίκας : «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν Σιπ»

Ο νεαρός επιθετικός του Βόλου μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για την παρουσία του Τζον Φαν Σιπ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Τάσος Δουβίκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Βόλου και εντυπωσιάζει άπαντες με τις σπουδαίες εμφανίσεις του. Σήμερα, σκόραρε ένα ακόμα γκολ και βοήθησε τους Θεσσαλούς να νικήσουν με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 23η αγωνιστική της Superleague.

Ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Τζον Φαν Σιπ, με τον Ολλανδό να έχει στραμμένο το βλέμμα του πάνω στον νεαρό επιθετικό του Βόλου. Ο Τάσος Δουβίκας μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τόνισε ότι είναι τιμή του να τον παρακολουθεί ο έμπειρος κόουτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Δουβίκα:

Για το γκολ: «Στην αρχή μπήκαμε ισοδύναμα και οι δύο ομάδες. Μετά το γκολ μας βοήθησε αυτό. Ο Απόλλων έκανε εξαιρετική δουλειά».

Για την Εθνική ομάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό που τον παρακολούθησε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα δίνω το 100%, δεν το γνώριζα ότι ήταν εδώ. Μετά μου το είπαν αυτό».

Για την εικόνα του Βόλου: «Είμαστε μια επιθετική ομάδα κάνουμε φάσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από