Ξάνθη : Τακτική και αποτελεσματικότητα ενόψει ΑΕΚ

Την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ συνέχισε η Ξάνθη. Έμφαση στη τακτική και την αποτελεσματικότητα από τον Ράσταβατς, ξανά απών ο Άντριαν Λουσέρο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το πρωινό της Τετάρτης η προετοιμασία της Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (18/2, 17:15), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής, τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στα… μέτρα της Ένωσης.

Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά το ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα με τους ποδοσφαιριστές να φέρνουν σε πέρας τις προσπάθειές τους. Μοναδικό πρόβλημα, αυτό της απουσίας του Άντριαν Λουσέρο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η Ξάνθη, το απόγευμα της Τετάρτης o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, πραγματοποίησε εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», στην οποία ομιλητής ήταν ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από