Ολυμπιακός : «Άλλοι διέλυσαν πόλεις και δεν έχουν κληθεί ακόμα»

Οι ερυθρόλευκοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τη νέα τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που άλλες ομάδες μένουν ατιμώρητες για πολύ σοβαρότερα παραπτώματα.

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη νέα τιμωρία που επιβλήθηκε στους ερυθρόλευκους (πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για συνθήματα οπαδών του) αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Με τον μεγεθυντικό φακό κοιτάζουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πέφτουν τιμωρίες! 10.000 για το Περιστέρι για υβριστικά συνθήματα, όταν ακόμα δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις! Η επιλεκτική «ευαισθησία» πολιτείας, Αστυνομίας με τους φιλάθλους μας συνεχίζεται».

Οι ερυθρόλευκοι δεν έκρυβαν τον δικαιολογημένο εκνευρισμό τους για τα όσα γίνονται εις βάρος του Ολυμπιακού, τη στιγμή που άλλες ομάδες κάνουν ανενόχλητα οργανωμένες μετακινήσεις σε πολλά γήπεδα της σούπερ λίγκα, προκαλώντας μάλιστα και επεισόδια όπως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Βέβαια ο δικέφαλος του Βορρά δεν έχει ακόμα κληθεί σε απολογία για τα όσα έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων. Επεισόδια τα οποία είδε όλη η χώρα εκτός από την αστυνομία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από