ΠΑΟΚ : Χωρίς Κάμπος και Σάκχοφ με Λάμια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2) δούλεψε στην ομαδική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής. Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν είναι ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2) δούλεψε στην ομαδική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν είναι ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής έμεινε ο Ρέι.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Γλύκος, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιερίνια, Μάκ, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από