ΑΕΚ : Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο (11/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη και τα προβλήματα της Ένωσης κάθε άλλο παρά λίγα είναι.

ΑΕΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο (11/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για την αποστολή του αγώνα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος είναι παρά πολλά, με τον Ισπανό τεχνικό να μην έχει πολλές επιλογές ειδικότερα όσον αφορά την αμυντική γραμμή που προέκυψε και νέο πλήγμα, αυτό του Νταντσένκο.

Ο Ουκρανός οπισθοφύλακας υπέστη ρήξη συνδέσμων και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, ενώ ο το παρών στην Θεσσαλονίκη δεν θα το δώσει ούτε ο Τσιγκρίνσκι παρότι είχε μπει κανονικά με την ομάδα από την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Νταντσένκο, Τσιγκρίνσκι, Μαχαίρας, Χνιντ, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σαρδέλης, Σάκχοφ και Σιμόες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από