Παναθηναϊκός : Στην αποστολή ο Οικονόμου – Άλτμαν ή Μουνιέ για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα

Ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία ο Βαγγέλης Οικονόμου. Δίλημμα μεταξύ Άλτμαν και Μουνιέ για μια θέση στα άκρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λαμία στη Λεωφόρο, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Βαγγέλης Οικονόμου. Αντίθετα, δεν είναι σε αυτή οι Κουρμπέλης, Μυστακίδης, Λουτσιάνο, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες και φυσικά ο Κουλιμπαλί που είναι τιμωρημένος.

Τη θέση του τελευταίου διεκδικούν οι Άλτμαν και Μουνιέ, με τον Ισραηλινό να έχει ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης. Το δίδυμο Λουντ – Δώνη δεν αλλάζει, μετά την εικόνα τους που είχαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι ο Χατζηγιοβάννης στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδημος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Ινσουα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδαρης, Μπουζουκης, Κουντουριώτης, Μουνιε, Χατζηγιοβαννης, Αλτμαν, Πισπας και Δωνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από