Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαουρίσιο, Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μαουρίσιο, Ιωαννίδη για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/5) με την ΑΕΚ, ενώ εκτός είναι και οι Αϊτόρ, Κουρμπέλης.

Με δύο ακόμη σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (19:30) καθώς και οι Μαουρίσιο, Ιωαννίδης δεν βρίσκονται στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Εκτός επίσης έμεινε και ο Αϊτόρ ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Μπουζούκης με τον Αγιούμπ αλλά και ο Ξενόπουλος που πήρε τη θέση του Χριστογεώργου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μαουρίσιο, γυμναστήριο έκανε ο Αϊτόρ, ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Πούγγουρα, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνη, Νιάς, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Αλεξάνδρόπουλο, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Καμπετσή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από