Σνάουτσνερ: «Άλλο ματς το αυριανό και άλλο ο τελικός»

Για το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και το διαχώρισε από τον τελικό Κυπέλλου ο οποίος θα είναι κάτι διαφορετικό όπως τόνισε.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τον τελικό Κυπέλλου μίλησε στη NOVA ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Όπως τόνισε, τα δύο ματς θα είναι τελείως διαφορετικά ενώ ο Πολωνός έπλεξε και το εγκώμιο του Ουρουγουανού τεχνικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σνάουτσνερ:

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη: «Σημειώσαμε μια δίκαιη νίκη, χωρίς ν’ απειληθούμε, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Για την αλλαγή σχηματισμού: «Μας ταιριάζει αυτό το σύστημα. Την πρώτη φορά που το επαναφέραμε δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Στη συνέχεια όμως φάνηκε η δουλειά που έχει γίνει. Νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι, όπου είχαμε ταλαιπωρηθεί».

Για την επόμενη σεζόν κι αν αυτό θα παραμείνει οδηγός για τη συνέχεια: «Εξαρτάται από πολλά».

Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό κι αν αποτελεί … πρόβα τελικού: «Όχι, άλλο παιχνίδι είναι το αυριανό, άλλο θα είναι ο τελικός, ξεκάθαρα».

Για την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων παρά τις σημαντικές απουσίες: «Μας λείπουν μεν αλλά τα παιδιά που ήρθαν και τους αντικατέστησαν τα πήγαν πολύ καλά. Όπως ο Λύρατζης που μπήκε με τον Άρη και μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Φοβερός άνθρωπος, νομίζω πως είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έχει την ομάδα στην καρδιά του. Αν μπορεί … είκοσι χρόνια ή παραπάνω να είναι στην ομάδα θα ήταν το καλύτερο. Έχουμε καλή σχέση, ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον, παίξαμε και μαζί. Είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός μου, τον αγαπάω…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από