ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ο ένας με βαθμολογικό κίνητρο και ο άλλος για να σώσει ό,τι σώζεται!

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming:

Ο ένας με βαθμολογικό κίνητρο και ο άλλος για να σώσει ό,τι σώζεται! Αυτή είναι η κατάσταση της αναμέτρησης Άρης- Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30, για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Άρης παίζει για να κρατήσει την 3η θέση, αλλά και για να διατηρηθεί ζωντανός για τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για τη 2η θέση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σίγουρα εκτός Ευρώπης, μετά από την ήττα του και από την ΑΕΚ, ενώ έχει πλέον και καινούργιο προπονητή μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτελεί πλέον ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στους «πράσινους», ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Εκτός πλάνων έμειναν οι τιμωρημένοι Σεχ Νιάς, Φραν Βέλεθ. Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος του Άρη στην αποστολή του πήρε τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκανέα, Ξαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν Μπρούνο Φελίπε, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήση, Μάνο, Μπαγκαλιάνη, Μαρτίνη.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Μάντζιος: «Η αλλαγή προπονητή είναι πάντα σημαντική»

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος πέραν όλων των άλλων μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε: «Μια αλλαγή προπονητή είναι πάντα σημαντική. Δεν ξέρεις τι θα παρουσιάζει ή τι θα αλλάξει. Αλλά δεν υπάρχει και χρόνος για αλλαγές.

Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και να βρούμε τα στοιχεία εκείνα που παρουσιάζαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος». Παράλληλα στη NOVA μίλησε και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τονίζοντας αρχικά: «Καταρχάς κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι με κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι σαν υλικό έχουμε την ικανότητα να φανούμε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Όσον αφορά την ποιότητα των παικτών μας, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που να υπερέχει τόσο πολύ σε σχέση με εμάς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα και τακτικές: «Ουσιαστικά δεν μπορώ να αλλάξω πάρα πολλά πράγματα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο πιο ανταγωνιστικό και ένα πρόσωπο που να πρεσβεύει την ιστορία του συλλόγου». Για το αν υπάρχει άγχος: «Άγχος δεν θα το έλεγα. Είναι μία μεγαλύτερη εσωτερική ενεργοποίηση και πρόκληση για εμένα, αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον: «Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να έχεις στόχο μόνο τη νίκη. Άρα το να λέμε ότι δεν υπάρχει άγχος δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας μας. Είναι κίνητρο για όλους μας τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό».

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming |  Λινκς  για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από