Τάνκοβιτς: «Τουλάχιστον πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, τη δική του παρουσία στην ΑΕΚ αλλά και τα όσα είπε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη NOVA ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μετά το 0-0 με τον Άρη για τη χρονιά που έκανε φέτος η ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση. Ο Σουηδός άσος αποκάλυψε μάλιστα και τα όσα είπε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Όσα είπε ο Τάνκοβιτς:

Για το παιχνίδι;

«Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει, με βάσει την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ισως δεν βγήκαν τα αποτέλεσμα των αντεπιθέσεων γιατί κάναμε άμυνα αρκετά πίσω και υπήρχε κούραση. Αμυντικά όμως ήμασταν συμπαγείς».

Για τη χρονιά που τελείωσε;

«Δεν είναι μυστικό. Είμαστε απογοητευμένοι που πήραμε την 4η θέση. Στόχος μας ήταν τουλάχιστον να βρεθούμε στις πρώτες τρεις. Τουλάχιστον πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχουμε κάτι να ανυπομονούμε».

Σχετικά με την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Ελλάδας και την ΑΕΚ;

«Αν σκεφτώ συνολικά αυτή τη σεζόν που ήταν η πρώτη μου εκτός Σουηδίας, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν έκανα προετοιμασία με την ΑΕΚ, έπαιξα σε θέσεις που δεν είμαι τόσο δυνατός, όπως είναι η θέση του δεξιού εξτρέμ. Νομίζω τα πήγα αρκετά καλά».

Για όσα τους είπε ο Χιμένεθ στο τέλος του αγώνα;

«Ηταν μία θετική ομιλία. Ότι ήταν περήφανος για τον χαρακτήρα που δείξαμε. Να είμαστε έτοιμοι για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Γενικά ήταν μία θετική ομιλία».

Αν θα μείνει ο Χιμένεθ;

«Δεν μπορώ να σας πω ότι είπε κάτι ξεχωριστό. Ότι ήταν ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας και να επιστρέψουμε σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είπε κάτι ξεχωριστό».

Για το Euro και το γεγονός ότι είναι στην προεπιλογή της Σουηδίας;

«Την Τρίτη θα καλέσει 26 παίκτες. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα ήταν ένα όνειρο που θα εκπληρωθεί. Θα περιμένω να δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από