Εφεύρεση του ΠΑΟΚ τα περί «εκπρόθεσμης δήλωσης του Γκαρθία στο φύλλο αγώνα»

Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να απαγορεύει την αλλαγή στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα που θα καθίσουν στους πάγκους. Αλλαγές μπορούν να γίνουν έως και την έναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να… ξαναγράψει τον ΚΑΠ. Κατά το δοκούν, βεβαίως. Δεν εξηγείται αλλιώς η επίσημη διαρροή από τους επικοινωνιακούς κύκλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα περί «εκπρόθεσμης δήλωσης του Γκαρθία στο φύλλο αγώνα».

Αρχικά θα πρέπει να οργανωθούν καλύτερα, γιατί πρώτα ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καν το όνομά του στο φύλλο αγώνα. Αφού είδαν… καλύτερα και διαπίστωσαν ότι ο Γκαρθία είχε δηλωθεί σε δεύτερη φάση, έβγαλαν πόρισμα ότι η δήλωσή του ήταν εκπρόθεσμη. Κατά το γνωστό ρητό «αν έτσι μας βολεύει, έτσι είναι». Αλλά εδώ δεν μπορούμε να μιλάμε με ρητά. Μόνο με γεγονότα. Και στην περίπτωση των ισχυρισμών του ΠΑΟΚ, που έκαναν σημαία τα Μέσα που ελέγχει, δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας.

Ναι, ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει αρχικά άλλη λίστα (σ.σ. εκείνη από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο), αλλά μετά από λίγα λεπτά τη διόρθωσε. Εκπρόθεσμα; Οχι βέβαια. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: 75 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα πρέπει να καταθέσεις μία λίστα με πρόσωπα που θα καθίσουν στον πάγκο. Οποιαδήποτε στιγμή αφότου γίνει αυτό και έως την έναρξη του ματς, μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις. Δεν υπάρχουν εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες δηλώσεις, λοιπόν. Είναι ένα επικοινωνιακό δημιούργημα του ΠΑΟΚ και τίποτε παραπάνω.

Και για να το κάνουμε και λιανά, το εξήγησε πολύ καλά και ο διαιτητοπατέρας Βαρούχας. «Ο προπονητής και κάθε αξιωματούχος μπορεί να δηλωθεί στο Φύλλο Αγώνα σε… εύλογο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι έχει δικαίωμα να δηλωθεί μέχρι την έναρξη του αγώνα», δήλωσε ξεκάθαρα, βάζοντας σφραγίδα τέλος σε ακόμη ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, που είχε τη διάρκεια φωτοβολίδας. Εκτοξεύτηκε, άναψε και έσβησε με πάταγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από