ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Μπάμπα και τεχνικό διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όμως μετά το ματς καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις τόσο για το μέλλον του αριστερού μπακ, αλλά και για το θέμα του επόμενου τεχνικού διευθυντή.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (21:00) στον τελικό του Κυπέλλου και θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στο ματς με τους ερυθρόλευκους, παράλληλα όμως προχωράει και τις υποθέσεις που μένουν ανοιχτές, με τις εξελίξεις ωστόσο να αναμένονται μετά τον τελικό.

Σιγά σιγά στον ΠΑΟΚ καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά, με πρώτο μέλημα να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα «τρέξει» τον σχεδιασμό του συλλόγου, αφού μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε η θέση έχει μείνει κενή, ενώ αναμένεται να παρθεί μια απόφαση και με το μέλλον του Μπάμπα Ράχμαν.

Όπως είναι γνωστό, η υπόθεση του τεχνικού διευθυντή βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τους υποψήφιους για τη θέση. Όσον αφορά το θέμα του Μπάμπα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα, ενώ την άλλη βδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Τσέλσι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Γκανέζο μπακ-χαφ για την επόμενη σεζόν και ψάχνεται για να συγκεντρώσει ένα ποσό (μαζί με άλλες πωλήσεις) για προσθήκες στην θερινή μεταγραφική περίοδο. Αν οι Λονδρέζοι δεν τον κρατήσουν και τελικά ο παίκτης θελήσει να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και την επόμενη χρονιά, τότε θα πρέπει να πέσει το κασέ του που αυτή τη στιγμή ξεπερνάει το 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από