Πωλείται ο Κάιπερς – Ποια ομάδα τον αγοράζει, τι συζήτησε για τον Βέλγο ο Ολυμπιακός

Ο Ούγκο Κάιπερες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Μαλίν. Ο Ολυμπιακός δεν θα κλείσει την πόρτα σε έναν παίκτη με τόσο σπουδαίο χαρακτήρα.

Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που κέρδισε με το σπαθί του το δικαίωμα να βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αυτός είναι ο Ούγκο Κάιπερς. Όχι, ο Βέλγος δεν έχει δείξει ότι είναι ο καλύτερος σέντερ φορ που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Ούτε δείχνει ότι είναι έτοιμος να μπορέσει να σταθεί μόνος του στην πιο δύσκολη επιθετική κορυφή της Ελλάδος. Αλλά με όσα έκανε για να μπορέσει να φορέσει τα ερυθρόλευκα, κέρδισε αυτό το δικαίωμα.

Για όσους ξεχνούν, το καλοκαίρι του 2018 ο Κάιπερς αποφάσισε να πει ένα ηχηρό και απρόσμενο «όχι» στην ΑΕΚ και την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Και ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του ήταν στον Ολυμπιακό.

Επέμεινε στη θέση του, ακόμη και όταν από τον Εργοτέλη τον απείλησαν με «κόψιμο της μπάλας». Εμεινε σταθερός στην απόφασή του. Το ίδιο έκανε και όταν τη σεζόν 2018-19 οι Κρητικοί ουσιαστικά έκαναν πράξη την απειλή τους, αφήνοντάς τον εκτός ποδοσφαίρου για έναν χρόνο.

Εν τέλει, υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 2019 και πήγε δανεικός για έναν χρόνο στην Αζαξιό, με σκοπό να πάρει παιχνίδια, να καλύψει τον χαμένο χρόνο και να βρει ρυθμό. Εκανε μια καλή σεζόν, το ζητούμενο επετεύχθη και έναν χρόνο μετά γύρισε έτοιμος να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Και το έκανε. Με τη δουλειά του και την προσπάθειά του έπεισε τον Πορτογάλο, ο οποίος έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Κάιπερς. Για τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του, το ομαδικό πνεύμα του και κυρίως το επίπεδό του.

Για όλα αυτά, λοιπόν, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να διευκολύνουν τον Κάιπερς. Να του προσφέρουν ό,τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για την καριέρα του. Και από τη στιγμή που στους Ερυθρόλευκους είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής, λόγω της παρουσίας των Ελ Αραμπί, Χασάν, αλλά και της άφιξης κι άλλου επιθετικού (σ.σ. Τικίνιο), ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Και αυτό θα συμβεί.

Μάλιστα, το θέμα του συζητήθηκε και στο υψηλότερο επίπεδο και όλοι συμφώνησαν πως το συγκεκριμένο παιδί αξίζει να κάνει αυτό που θέλει. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να τον βοηθήσει. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Και συγκεκριμένα στη Μαλίν. Πρόταση της οποίας είχε αρνηθεί ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο. Πρόταση που φαίνεται ότι βρίσκεται πάλι στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων.

Με τον Κάιπερς, να ετοιμάζεται μετά από 14 αγώνες, 2 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Αν και με τον τελικό του Κυπέλλου να ακολουθεί, ποιος ξέρει. Μπορεί να έχει μια τελευταία ευκαιρία, για μια τελευταία συμμετοχή. Το ποδόσφαιρο είναι «περίεργο» παιχνίδι και προκύπτουν απρόοπτα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από