ΑΕΚ : Γεμάτο απουσιολόγιο ενόψει Λάρισας

Έξι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στα Σπάτα.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πέρα από βαθμολογικές απώλειες, είχε και αγωνιστικές για την ΑΕΚ. Ο Αντρέ Σιμόες αποχώρησε από το ματς με σύσπαση στον δικέφαλο και φαίνεται πως μένει εκτός τουλάχιστον για το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα, ο Σέρχιο Αραούχο νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ζήτημα στους προσαγωγούς έχει και ο Γιώργος Γιακουμάκης! Με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην μετέχουν σήμερα στο πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα.

Ενώ εκτός για τη Λάρισα παραμένουν και οι Κονέ, Λόπες, Τσόσιτς, που επίσης συνεχίζουν με θεραπεία και ατομικό. Κάτι, που δημιουργεί μπόλικα προβλήματα στον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο, την Πέμπτη, όπου όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Που μπορεί να φτάσουν ακόμα και στις έξι!

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τέλος, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε σήμερα στα Σπάτα και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που επέστρεψε από τη Σουηδία και θα συνεχίσει εδώ την αποθεραπεία του, μετά την επέμβαση στον χιαστό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από