«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για Μπουανκά – Πιθανή ανταλλαγή Σισέ»

Σενάριο ανταλλαγής για τους «ερυθρόλευκους» από το γαλλικό μέσο «Maxifoot».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του πτέρυγα και ένα από τα ονόματα που ακούγονται για την συγκεκριμένη θέση, είναι αυτό του Ντένις Μπουανγκά.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο «Maxifoot», οι Πειραιώτες φαίνεται να ενδιαφέρονται αρκετά για την περίπτωση του εξτρέμ της Ligue 1, σε σημείο, δε, να ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στην Σεντ Ετιέν, προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, έχοντας αγωνιστεί ωστόσο και σε άλλες θέσεις όπως σέντερ φορ, δεξιός χαφ κλπ. Φέτος ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας  7 γκολ και 4 ασίστ, σε 36 συμμετοχές με την ομάδα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το κλαμπ της ομώνυμης πόλης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή της ως μοχλό πίεσης, προκειμένου να αποκτήσει με λιγότερα χρήματα τον Παπέ Σισέ.

Ο προπονητής των «πράσινων», Κλοντ Πιέλ, έχει εντυπωσιαστεί με τις επιδόσεις του Σενεγαλέζου αμυντικού, όμως το κλαμπ δεν φαίνεται να έχει την πρόθεση να δώσει το ποσό (13 εκατ. ευρώ) που ζητάει ο Ολυμπιακός.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από