Ολυμπιακός: Ο Ζαίλσον, ο Σα και η αναμονή στα εξτρέμ

Προχωράει και για κεντρικό χαφ ο Ολυμπιακός την ώρα που αυξάνεται η πίεση για Σα και οι επαφές για τον εξτρέμ

Με προσεκτικές κινήσεις συνεχίζεται ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για την δημιουργία του «παζλ» της ομάδας. Εδώ και καιρό οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοικτή γραμμή με αρκετές περιπτώσεις για τον εξτρέμ που θέλει όσο πιο γρήγορα να εντάξει στο δυναμικό του με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Η υπόθεση του Ντελ Καστίγιο όπως έχετε διαβάσει από to10.gr έχει προχωρήσει την ώρα που στον Ολυμπιακό αναμένουν την απάντηση των Μονεγάσκων για τον Ονιεκουρού. Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από την Μονακό λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να κάνει δικό του τον παίκτη, με μεταγραφή ή δανεισμό και περιμένει να δει τι θα του απαντήσουν για να κάνει τις επόμενες κινήσεις του.

Την ίδια ώρα ανεβαίνει για τα καλά η κινητικότητα στην υπόθεση του κεντρικού χαφ που συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Μαντί Καμαρά που «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Ο Ζαίλσον είναι μια από τις καλές περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, ξέχωρα από τον Γκρενιέ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος μετά την «περιπέτεια» της Κίνας και της Ντάλιαν Προ, αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του. Έχει πέσει το όνομα του στο «τραπέζι» για τους ερυθρόλευκους που τον βλέπουν με προσοχή.

Από και πέρα καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Σα και την Γουλβς με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει τα μέτρα του για να καλύψει το κενό εάν προκύψει πώληση.

Μέσα στις επόμενες μέρες εξάλλου αναμένονται και οι τελικές εξελίξεις στο θέμα των συμβολαίων των Μπουχαλάκη και Χολέμπας ενώ αναφορικά με τα στόπερ δεν έχει ακόμη προκύψει πρόταση για τον Σεμέδο. Πόρτο και Ρόμα δείχνουν ενδιαφέρον την ώρα που οι ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμες λύσεις.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ καιρό η περίπτωση του Σιόβα που έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει είναι ψηλά για τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από