Ατρόμητος : Αμφίβολος ο Ντιγκινί ενόψει Ξάνθης

Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Ξάνθη στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (3/3, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Νικολά Ντιγκινί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην δεκαοκτάδα του αυριανού αγώνα με τους […]

Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Ξάνθη στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (3/3, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Νικολά Ντιγκινί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην δεκαοκτάδα του αυριανού αγώνα με τους Ακρίτες. Αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν είναι στη διάθεση του Αυστριακού τεχνικού, αυτόματα θα υπάρχει μία αλλαγή στην ενδεκάδα, συγκριτικά με αυτή που παρατάχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Γάλλος επιθετικός είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες φέτος με έξι γκολ και έξι ασίστ και σίγουρα αν απουσιάσει θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους Περιστεριώτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από