«Η Γαλατά περιμένει τον Ολυμπιακό για Φεγκουλί»

Επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σοφιάν Φεγκουλί περιμένει η Γαλατασαράι σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ένα γνώριμο όνομα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού επαναφέρουν οι Τούρκοι που τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον Σοφιάν Φεγκουλί. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα «sporx», η «Τσιμ Μπομ» περιμένει και επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό για τον 31χρονο άσο.

Ο Φεγκουλί έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Γαλατά αλλά δεν είναι αρνητικός να αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό. Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θέλει τριετές συμβόλαιο από την επόμενη ομάδα του, το τελευταίο καλό συμβόλαιο πιθανότατα της καριέρας του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φεγκουλί έπαιξε σε 25 ματς με τη Γαλατά έχοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Αν βέβαια ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει για την απόκτησή του, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται στο δημοσίευμα πως παραμένει πρώτος στόχος ο Ονιεκούρου με τον Φεγκουλί προφανώς να εξετάζεται για την περίπτωση που δεν προχωρήσει η ιστορία με τον Νιγηριανό εξτρέμ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από