«Ακυρο» Ολυμπιακού στους ξένους κατασκόπους λόγω τιμωρίας!

Πάνω από δέκα ευρωπαϊκές ομάδες ζήτησαν να πάρουν θέση στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Ολυμπιακός ακύρωσε τα αιτήματά τους.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν το πρώτο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι της ιστορίας τους, με το γεγονός από μόνο του να είναι ιστορικής σημασίας. Πέραν αυτού, όμως, η τιμωρία των πρωταθλητών έχει προκαλέσει ένα ντόμινο που επηρεάζει και τους ξένους συλλόγους που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, με στραμμένα τα βλέμματα σε παίκτες των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, πάνω από δέκα ομάδες έστειλαν αιτήματα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας ότι θα ήθελαν να επιτραπεί η είσοδος σε σκάουτ που θα έστελναν. Εντούτοις, η απάντηση που έλαβαν από τους Πειραιώτες ήταν αρνητική. Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την τιμωρία της έδρας.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βάλει έναν συγκεκριμένο αριθμό επισήμων στο γήπεδο και για αυτόν τον λόγο ενημέρωσε σχετικά τους ενδιαφερόμενους ότι για πρώτη φορά δεν θα μπορέσει να τους εξυπηρετήσει. Μάλιστα, εκείνο που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι μεταξύ άλλων στην Ελλάδα έχουν στείλει κατασκόπους αυτό το Σαββατοκύριακο ομάδες όπως η Λιλ, η Βασιλεία, η Παλέρμο, η Μπασακσεχίρ, η Λειψία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από