Παναιτωλικός : Χωρίς τρεις στη Ριζούπολη

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί αύριο (5/3, 19:30) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς που θα κλείσει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα στους Πάουλο, Τσοκάνη και Ροντρίγκες. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα […]

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί αύριο (5/3, 19:30) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς που θα κλείσει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα στους Πάουλο, Τσοκάνη και Ροντρίγκες. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ρόσα, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Άργκους, Ιταμπέλ, Ουίλιαν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από