A Bola: Ανταλλαγή με Πέπε ψήνει ο Μαρτίνς

Ανταλλαγή του Πέπε με τον εξτρέμ Μάρκους Έντουαρντς φαίνεται πως έχει εγκρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς, για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Μάρκους Έντουαρντς, έναν νεαρό εξτρέμ (22 ετών) από την Βιτόρια Γκιμαράες και, σύμφωνα με την εφημερίδα A BOLA, δεν είναι πλέον μόνος στον αγώνα για την απόκτησή του

O Ολυμπιακός, ύστερα από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε ενδιαφέρον να κάνει δικό του τον Μάρκους Έντουαρντς, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμος να προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα. Η εφημερίδα A BOLA τονίζει ότι ένα από τα ονόματα που έθεσε ο Ολυμπιακός διαθέσιμο προς ανταλλαγή είναι ο Πέπε Ροντρίγκεζ, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει ήδη αγωνιστεί για την Βιτόρια Γκιμαράες τις σεζόν 2018-2020.

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε 4 εκατομμύρια το περσινό καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει δικό του τον Πορτογάλο μέσο Πέπε Ροντρίγκεζ, ο οποίος ήταν διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο. Έναν χρόνο μετά ο Ολυμπιακός δεν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του, με τον Πέπε να καταγράφει μόλις 9 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα τον Φλεβάρη ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό στην Φαμαλικάο, με την οποία αγωνίστηκε για 18 παιχνίδια.

Από την 1η Ιουλίου ανήκει και πάλι στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να αποφορτιστούν από το μεγάλο του συμβόλαιο. Ένας τρόπος είναι μέσω ανταλλαγής, με δημοσίευμα της Πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, να αναφέρει πως ψήνεται ανταλλαγή του Πέπε με τον εξτρέμ της Γκιμαράες Μάρκους Έντουαρντς. Ο 22χρονος Άγγλος εξτρέμ προέρχεται από 2 καλές σεζόν στην Πορτογαλία με 62 συμμετοχές και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από