Νίνης: «Στόχος μας η έκτη θέση και τα πλέι οφ» (vid)

Ο Σωτήρης Νίνης ανέφερε πως στόχος του Βόλου για τη φετινή σεζόν είναι η έκτη θέση και τα πλέι οφ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σωτήρης Νίνης στο Volos Tv τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος του Βόλου φέτος είναι η έκτη θέση και τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά: «Η φετινή προετοιμασία εξελίσσεται εξαιρετικά, καθώς διεξάγεται σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε τους νέους συμπαίκτες μας και κυρίως να αφομοιώσουμε αυτό που ζητάει ο νέος προπονητής».

Για τους στόχους του Βόλου:

«Κάθε χρόνο οι προσδοκίες του προέδρου είναι υψηλές και φέτος ο στόχος είναι η έκτη θέση και τα πλέι οφ. Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέση η ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βαδίζουμε βήμα – βήμα. Δουλεύουμε πολύ στην προετοιμασία για να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Και αυτό χρειάζεται χρόνο».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Προσωπικά έχω πολύ υψηλούς στόχους και θέλω να πραγματοποιηθούν μέσα από τον Βόλο».

Για τον νέο προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ:

«Είναι λίγο το χρονικό διάστημα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Είναι νεαρός, έχει φιλοδοξίες, μόρφωση και θέλει να μεταδώσει πράγματα στους παίκτες».

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Περιμένουμε φέτος ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα στη Σούπερ λίγκα, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από