Εύκολη επικράτηση της Λαμίας επί του Ιωνικού με 3-0

Η Λαμία επικράτησε εύκολα σε φιλική αναμέτρηση του Ιωνικού με 3-0, με σκόρερ τους Τζανδάρη, Ρόμανιτς και Νούνιες.

Η Λαμία φιλοξένησε τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδό της, επικρατώντας έυκολα με 3-0 με γκολ των Τζανδάρη, Ρόμανιτς και Νούνιες.

Πως ξεκίνησαν οι δύο προπονητές

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη Λαμία επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Σαράνοφ στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα τους Προβυδάκη, Αντέτζο, Μαζουλουξή και Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου και Τζανδάρη στη μεσαία γραμμή, Ρόμανιτς και Μανουσάκης στα άκρα και ο Νούνιες πίσω από τον προωθημένο Καραμάνο. Με ανάλογο σχηματισμό ξεκίνησε και ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού. Ο Χουτεσιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μύγας και Βαλεριάνος οι δύο πλάγιοι μπακ και ο Βαφέας με τον Λέιτε στο κέντρο της άμυνας. Ρομάο και Μπάσα βρίσκονταν στο κέντρο, στα άκρα οι Μαχαίρας και Ματσούκας και ο Αοσμάν πίσω από τον Τουρμάμ που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

1-0 με τον Τζανδάρη

Ο Ιωνικός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 13ο λεπτό όταν ο Άοσμαν με ωραία ενέργεια άδειασε τον αντίπαλό του και σούταρε, με τον Σαράνοφ να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά ο Τουράμ δεν πρόλαβε για λίγο να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Στο ίδιο λεπτό μάλιστα η Λαμία προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Προβυδάκη να αποχωρεί τραυματίας και τον Βύντρα να τον αντικαθιστά. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Λαμία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Τζανδάρη, ο οποίος έπιασε ένα διαγώνιο σουτ, νικώντας τον Χουτεσιώτη για το 1-0. Σκορ που διατηρήθηκε ως το ημίχρονο, με τον Ιωνικό να έχει άλλη μια καλή στιγμή στο τέλος του πρώτου μέρους όταν ο Μαχαίρας με μια κούρσα πέρασε δύο αντιπάλους βγάζοντας την παράλληλη για τον Τουράμ, με τους αμυντικούς της Λαμίας να απομακρύνουν.

Ρόμανιτς και Νούνιες διαμόρφωσαν το τελικό 3-0

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και πέντε λεπτά αργότερα η Λαμία βρήκε και δεύτερο γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Ρόμανιτς, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου γράφοντας το 2-0. Η Λαμία, που είχε το πάνω χέρι πλέον, ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έφτασε και σε ένα τρίτο τέρμα έπειτα από σουτ του Νούνιες, με το 3-0 να διατηρείται ως το τέλος.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Μανουσάκης, Καραμάνος, Νούνιες, Μαρτίνεθ

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Βαφέας, Λέιτε, Ρομαό, Μπάσα, Ματσούκας, Μαχαίρας, Αοσμάν, Τουράμ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από