ΠΑΟΚ – Ξεκαθαρίζει του Ράχμαν Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ενέργειες σχετικά με την απόκτηση του Ραχμαν Μπάμπα από την Τσέλσι, και εντός της ημέρας (11/8) αναμένεται η απάντηση του ίδιου του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ραχμαν Μπάμπα, και μένει ο ίδιος ο παίκτης να απαντήσει, με ενδεχόμενο έως και το βράδυ της Τετάρτης (11/8), σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για τον Μπάμπα, εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και ομάδες από τη Γαλλία, με τον 27χρονο παίκτη να θέλει χρόνο να σκεφτεί ποιά εκ των προτάσεων θα αποδεχθεί.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη, επιθυμεί μία καλή μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει δανεικό τον 27χρονο αμυντικό για ένα χρόνο. Εάν τελικά η πρόταση για τον Μπάμπα δεν ευωδώσει, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Γιαν Μπορίλ της Σλάβια Πράγας.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έπειτα από τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μποέμιαν (12/8) θα κινηθεί για την κάλυψη της θέσης του αριστερού εξτρέμ, με τον Λουτσέσκου να δίνει προτεραιότητα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από