«Βλέπει» και Πάντζο για τα στόπερ ο Άρης (vids)

Ο Άρης παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την άμυνα του κι ο Τζόναθαν Πάντζο είναι μια εξ αυτών.

Συνεχίζει να αναζητά παίκτες για να δυναμώσει την άμυνα του ο Άρης, με τον Τζόναθαν Πάντζο να είναι ένα από τα πρόσωπα που ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι «κίτρινοι» φέρεται να θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τους Γάλλους, θεωρώντας τον εναλλακτική πίσω από τον Φρατζ Μπρόρσον της Μάλμε που αρέσει περισσότερο και μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο.

Ο 21χρονος Άγγλος στόπερ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει ύψος 1.85 και έχει υπάρξει διεθνείς με όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Αγγλίας. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 22 ματς στη Ligue 1 με τη φανέλα της Ντιζόν, μετά όμως από τον υποβιβασμό της δεν εχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο σε κάποιο από τα πέντε ματς που έχει δώσει ως τώρα ο σύλλογος για την τρέχουσα σεζόν.

Πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι και μάλιστα στα χρόνια που αγωνιζόταν στο Λονδίνο ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε εδώ τον Πάντζο εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από