Εκδικάστηκε πρώτα η υπόθεση των Ζωσιμάδων

Ξεκίνησαν τα δικαστικά… ντέρμπι της Superleague με την υπόθεση των Ζωσιμάδων με το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο να εκδικάζεται πρώτη. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση γι’ αυτό και βρίσκεται στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, Αργύρης Λίβας, με στόχο να αλλάξει το άρθρο που έχει κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ και από πρόστιμο […]

Ξεκίνησαν τα δικαστικά… ντέρμπι της Superleague με την υπόθεση των Ζωσιμάδων με το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο να εκδικάζεται πρώτη.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση γι’ αυτό και βρίσκεται στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, Αργύρης Λίβας, με στόχο να αλλάξει το άρθρο που έχει κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ και από πρόστιμο που προβλέπει ως τώρα η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, να πάει η υπόθεση για αφαίρεση βαθμών.

Πάντως η καταγγελία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έχει μπει στο αρχείο και πλέον το ζητούμενο είναι ποια θα είναι η τελική απόφαση μετά και από την ακροαματική διαδικασία, με το πιθανότερο να τη γλιτώνει ξανά ο ΠΑΟΚ με ένα απλό πρόστιμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από