ΑΕΚ – Έτσι θα καλύψει το κενό του Άμραμπατ στην Τούμπα ο Μιλόγεβιτς

Οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου είναι ανοιχτή ουσιαστικά μία θέση στην ενδεκάδα.

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Νόρντιν Άμραμπατ υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Λαμία και δεν θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς της Τούμπας. Αυτός είναι και ο μοναδικός ουσιαστικά προβληματισμός του Σέρβου τεχνικού. Πώς θα καλύψει το κενό του Μαροκινού άσου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η πεντάδα της άμυνας δεν αλλάζει. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Λε Ταλέκ θα είναι και πάλι στα χαφ και εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει ο Μιλόγεβιτς αντί του Άμραμπατ, καθώς ενδέχεται να επηρεαστεί και ο σχηματισμός.

Είτε 4-2-3-1 με τον Σιμάνσκι δίπλα από τον Γάλλο και τον Τσούμπερ στα αριστερά είτε 4-3-3 με τους Σιμάνσκι και Τσούμπερ σε ρόλο εσωτερικών χαφ και τον Τάνκοβιτς στα αριστερά. Ο Λιβάι Γκαρσία που επιστρέφει από την τιμωρία θα είναι δεδομένα στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Αραούχο στην κορυφή. Ανοιχτή είναι και η θέση πίσω από τον Αργεντινό αφού ανάλογα με τον σχηματισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Μάνταλος ή ο Γέφτιτς, στο 4-3-3 κυρίως. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν η ομάδα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από