Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα (vid)

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ σχολίασε τις φάσεις της 4ης αγωνιστικής – Τι είπε για το γκολ του Μοχαμάντι στην Τούμπα, που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ανσαριφάρντ.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής της Superleague σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ αναφέρθηκε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και στο γκολ του Μοχαμάντι στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Βρετανός αναλύοντας τη φάση τόνισε ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ιρανού μπακ, μετά τη χρήση του VAR, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο παίκτης της ΑΕΚ «είναι πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και επηρεάζει την ικανότητα του να παίξει τη μπάλα, ενώ επηρέασε επίσης και την οπτική του».

Αναλυτικά: «Ο βοηθός διαιτητής δεν έδωσε οφσάιντ στο γκολ της ΑΕΚ, το VAR  έλεγξε αυτό το περιστατικό για οπτική επαφή καθώς ο βοηθός διαιτητής δεν μπορεί να το κρίνει από τη θέση του. Το VAR συνέστησε μια επανεξέταση στον διαιτητή για να ελέγξει αν ο επιθετικός είχε επηρεάσει την ικανότητα του τερματοφύλακα να παιξει την μπάλα και επίσης το οπτικό του πεδίο.

Τελικά μετά από επανεξέταση από τον διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι οφσάιντ καθώς ο αμυντικός είναι πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και επηρεάζει σαφώς την ικανότητα του να παίξει τη μπάλα και επηρέασε επίσης την οπτική του».

Αναλυτικά οι έξι φάσεις της αγωνιστικής που σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ:

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από