Αρης – Ευχάριστα νέα για τον Μάντζιο!

Οι Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Μαντσίνι ανεβάζουν στροφές και θα βρίσκονται σύντομα στη διάθεση του Μάντζιου – Θεραπεία ο Μπρούνο Γκάμα.

Αρχίζουν να μειώνονται σιγά σιγά τα προβλήματα για τον Αρη και τον Ακη Μάντζιο, με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να βλέπει τους Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Μαντσίνι να ανεβάζουν στροφές.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης (7/10) συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης σύντομα θα βρίσκονται στη διάθεση του Ακη Μάντζιου, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Με τους Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο, Ντάνιελ Μαντσίνι να συμμετέχουν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια να κάνουν και πάλι ατομικό και τον Μπρούνο Γκάμα να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας, έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από