Ο Σκωτσέζος Μάντεν στο ΠΑΟΚ – Άρης

Η ΚΕΔ όρισε τον γνώριμο Ρόμπερτ Μάντεν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, ενώ ο Κουτσιαύτης ορίστηκε στο Καραϊσκάκη.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών της 11ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Σκωτσέζο Ρόμπερτ Μάντεν να είναι ο «εκλεκτός» για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο 43χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, αφού έχει σφυρίξει αρκετά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1 στις 14/2/21, με μια πολύ περίεργη διαιτησία.

Εκτός όμως από το ματς της Λεωφόρου ο Σκωτσέζος ήταν διαιτητής και στο φετινό Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1, όπου οι ερυθρόλευκοι έχουν δίκαια πολλά παράπονα από τον 43χρονο, ενώ πέρυσι ήταν στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 και παλαιότερα στους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 και Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες, με τον Μπουξμπάουμ. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο ορίστηκε ο Κουτσιαύτης, με VAR τον Κουμπαράκη, ενώ στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός διαιτητής θα είναι ο Γκαμάρης, με VAR τον Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ θα είναι ρέφερι ο Καραντώνης με VAR τον Πορτογάλο Μπρούνο Εστέβες που θα είναι και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Αναλυτικά οι διαιτητές:

Σάββατο 27/11

17:15 Αστέρας-Ατρόμητος: Φωτιάς (Νικολακάκης, Κωνσταντίνου, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Μανούχος, Κουρομπύλια)

19:30 Απόλλων-Λαμία: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Τζήλος, Χριστάκογλου)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Καραντώνης (Ψαρρής, Ι.Δημητριάδης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Εστέβες, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 28/11

15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός: Περράκης (Στάικος, Παπαδόπουλος, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Τζοβάρας, Μπαλτάς)

15:00 Ολυμπιακός-Βόλος: Κουτσιαύτης (Πετρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάναςα)

19:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Μάντεν (Ρουμ, ΜακΓκίτσι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Εστέβες, Μπουξμπάουμ)

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Γκάμαρης (Κόλλιας, Παπαδάκης, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαδόπουλος, Ζαμπάλας)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από