Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ, με… φόρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ θα κοντραριστούν απόψε στους «Ζωσιμάδες» (19:30), με την Ένωση να θέλει τη νίκη πάση θυσία και τους Ηπειρώτες να έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» (19:30) για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Από τη μία πλευρά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έρχεται με… φόρα από τη Θεσσαλονίκη, όπου ισοπέδωσε τον Άρη με 5-0 και από την άλλη η Ένωση, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα (3-2) από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στα Γιάννενα χωρίς τους ανέτοιμους Τζαβέλλα και Τάνκοβιτς και τον τιμωρημένο Λε Ταλέκ, αλλά με πανέτοιμους του Μάνταλο και Άμραμπατ. Στην αποστολή επίσης βρίσκκεται και ο Κοσίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στην ΑΕΚ Β’.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης

Όσον αφορά τους Ηπειρώτες, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκαρντάβσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και ημέρες, αλλά δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει, αλλά και οι Κόντε, Μίνα, Οικονομόπουλος, Αλ. Τριάδης, Κύρκος και Αθανασίου.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Ρίζο, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μιλιντσεάνου και Περέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως 50 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά.

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ, Περέα, Μιλιντσεάνου

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής, Ιωάννης Δημητριάδης

Τέταρτος: Άγγελος Αγγελάκης

VAR: Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από