Επανεμφάνιση Γιώργου Σαββίδη με… απειλές – «Θα τα πούμε τον Γενάρη»

Ο Γιώργος Σαββίδης επέστρεψε στα social media και απάντησε σε οπαδό του ΠΑΟΚ με... απειλές.

Ο ΠΑΟΚ περνάει κρίση εδώ και περίπου 2-3 εβδομάδες με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τον κόσμο του Δικεφάλου του βορρά να έχει γκρίνια και να «βράζει» τόσο με τους παίκτες και τονΡαζβάν Λουτσέσκου, αλλά και με τη διοίκηση.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει εμφανιστεί μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, ενώ ο μόνος που έχει… επιστρέψει είναι ο Γιώργος Σαββίδης και αυτός από τα social media.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ απάντησε σε οπαδό της ομάδας για όσα συμβαίνουν στους Θεσσαλονικείς τόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και σε διοικητικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ένας φίλος του Δικεφάλου του βορρά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασε τα παράπονα του αναφορικά και με την είσοδο των φίλων του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη που επέφερε βαριά… καμπάνα για την ΠΑΕ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «κάποιοι νομίζουν ότι με το να μπουκάρουν μέσα, αγαπάνε την ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο διαχειριστής της σελίδας απάντησε, κάνοντας «mention» τον Γιώργο Σαββίδη, αναφέροντας χαραλτηριστικά πως: «Ο κόσμος ξεχνάει εύκολα Γιώργο», με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, να απαντάει επί του θέματος.

Το διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ επανεμφανίστηκε με… απειλές λέγοντας: «Συνηθίζουμε να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Θα τα πούμε τον χειμώνα».

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από