ΠΑΟΚ : Τακτική χωρίς Βαρέλα, Μουλέν και διεθνείς

Παιχνίδια τακτικής και τεχνικής σε μικρό χώρο περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ατομικό ο Βαρέλα, θεραπεία ο Μουλέν, αύριο αναμένονται οι αφίξεις των περισσότερων διεθνών.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο χρόνος αντίδρασης μέσα στο γήπεδο μειώνεται αισθητά. Όπως και ο χώρος. Έτσι, οι παίκτες οφείλουν να προσαρμόζονται στις συνθήκες και στο καθεστώς της πίεσης. Αυτό ήταν και το αντικείμενο της σημερινής (27/3) προπόνησης του ΠΑΟΚ, η οποία περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής και τεχνικής σε μικρό χώρο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία στα οποία δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης σε γήπεδο και γυμναστήριο, ενώ ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα λόγω του προβλήματος στην πελματιαία απονεύρωση.

Από αύριο (28/3) αναμένονται οι αφίξεις των περισσότερων διεθνών. Σε πρώτη φάση θα επιστρέψουν οι Δεληγιαννίδης, Λημνιός και Κουλούρης, ενώ μάλλον δύσκολα θα προλάβει ο Μακ λόγω του μακρινού ταξιδιού που είχε από την Ταϊλάνδη. Την Πέμπτη (29/3) αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και οι Πέλκας, Μιχόγεβιτς και Πρίγιοβιτς.

Αύριο Τετάρτη (28/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από