Πανιώνιος : Συμφώνησε με Τσιλούλη

Ο Πανιώνιος έκλεισε τον Σωτήρη Τσιλούλη του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι κυανέρυθροι βρήκαν στο πρόσωπο του νεαρού επιθετικού έναν παίκτη που συνδυάζει χαμηλό κόστος και προοπτική, τακτική η οποία εφαρμόζεται στην ομάδα σε περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο o Τσιλούλης έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους […]

Ο Πανιώνιος έκλεισε τον Σωτήρη Τσιλούλη του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι κυανέρυθροι βρήκαν στο πρόσωπο του νεαρού επιθετικού έναν παίκτη που συνδυάζει χαμηλό κόστος και προοπτική, τακτική η οποία εφαρμόζεται στην ομάδα σε περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο o Τσιλούλης έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους Νεοσμυυρνώτες που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

O επιθετικός από τη Λάρισα αγωνίζεται στον Απόλλωνα εδώ και έναν χρόνο, με θητεία σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Εθνικό Γαζώρου και Δωτιέα Αγιάς. Τη φετινή σεζόν μετράει σε 21 συμμετοχές, 7 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από