Βαλμπουενά: «Είτε παίζεις αναπληρωματικός είτε βασικός πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις»

Με την κόρη και τον ανηψιό του δίπλα του ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που βρήκε νικήτρια την ομάδα του.

Συνοδευόμενος από την κόρη και τον ανηψιό του μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Γιάν Εμβιλά μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Γάλλος άσος δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα ενώ τόνισε πως πάντα πρέπει να δίνεις το καλύτερο είτε ξεκινάς βασικός είτε όχι.

Όσα είπε ο Βαλμπουενά:

Για τα δύο παιδιά που είχε μαζί του: «Ναι είναι η κόρη μου και ο ανιψιός μου. Είχαν καιρό να έρθουν και όποτε έρχονται υπάρχει μεγάλη χαρά για μένα».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πραγματικά ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Πρέπει να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά, όπως σήμερα».

Για τη συνδρομή του: «Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Είτε παίζεις αναπληρωματικός είτε βασικός πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις και δύναμη στην ομάδα».

Για την Ευρώπη: «Το Europa League είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Να είμαστε πολύ καλοί. Είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από